Doorgaan naar inhoud
🚚Gratis verzending 🕘Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis 📝30 dagen niet goed, geld terug garantie
🕘Voor 21:00 besteld, morgen in huis 📝30 dagen niet goed, geld terug garantie

Review Phreeze Oplaadbare Styluspen

De Phreeze oplaadbare styluspen komt in een doosje samen met een 30 cm lange micro USB kabel De pen is met 17 cm lang en daarmee erg groot te noemen.

Gebruik

De diameter is 9 mm en het ligt dus in de hand als een pen. Gebruik Hij is wel erg glad en met 16 gram ligt misschien niet altijd prettig in de hand. De 1,5 mm punt is van een hard materiaal. op een glasplaat is het dus zonder gevoel, het tikt en glijd zonder feedback. Hij werkt op nagenoeg alle huidige touchscreens en is nauwkeurig, het is onafhankelijk van het besturingssysteem.

De touch pen werkt zonder bluetooth of een app. Een druk op de aan/uit schakelaar is genoeg om de touch pen te laten werken. De ‘druk features’ om bijvoorbeeld een dikkere lijn te krijgen is er niet, ook zijn er geen knoppen voor functies. Je kan hem gebruiken voor verder alle functies die normaal met de vinger touch worden gebruikt, swipen, selecteren, tekenen of toetsenbord gebruik. De pen is 1 geheel en eventuele losse delen zijn vastgezet en kunnen niet loskomen.

De magnetische dop houd goed vast en zul je niet op deze wijze verliezen. De kabel is eenvoudig en kort. Laden en gebruiken zit er dus niet in. De schakelaar is verlicht zodra je hem aanzet. Mocht hij leeg raken dan zal als het goed is de led rood oplischten. Onder de magnetische dop van de stylus pencil zit een micro-usb aansluiting. Met behulp van de meegeleverde micro-usb kabel is de stylus pen binnen 1 uur weer volledig opgeladen. Een volledig opgeladen active stylus pencil heeft een werktijd tot 10 uur. Om de batterij te sparen schakelt de touch pen zichzelf automatisch uit na 30min.

Conclusie

  • Handig voor schrijven en tekenen
  • Groot formaat
  • Glad

Authenticiteitsverklaring

Bij Phreeze geloven we sterk in transparantie en eerlijkheid. De review die u zojuist hebt gelezen, is een authentieke klantrecensie, precies zoals we deze hebben ontvangen. Wij hebben deze review geüpload zonder enige wijziging of redactie, zodat u de echte ervaring van onze klanten met onze producten en diensten kunt lezen.

We vinden het belangrijk om alle aspecten van een klantbeoordeling te delen - zowel de positieve als de negatieve. Het helpt ons om te blijven leren en groeien, en het helpt u, onze klanten, om volledig geïnformeerd te zijn over wat u kunt verwachten.

Elke stem telt bij Phreeze, en we waarderen de tijd en moeite die onze klanten besteden aan het delen van hun eerlijke meningen. We hopen dat deze review u helpt bij het maken van uw keuze, en we kijken ernaar uit u binnenkort te mogen verwelkomen in onze webshop.

Vorig artikel Review 3 in 1 USB laadkabel
Volgend artikel Ontdek de Echte Ervaringen van Phreeze Gebruikers!
  • De Phreeze Opladers

    Laad je iPhone, iPad, Samsung Telefoon/Tablet, MacBook, Chromebook, Headset, Oordopjes en meer op met de opladers van Phreeze! Maar laad je apparaten niet zomaar op, maar doe dit in een mum van tijd! Met de Phreeze Snelladers laad jij je...

    Nu lezen
  • Welke Gaming Headset is het beste?

    Voor de echte Gamers onder ons is een Gaming Headset natuurlijk ontzettend belangrijk! Je wilt natuurlijk alles om je heen kunnen horen. Met de surround sound functie maakt de Phreeze Gaming Headset dit natuurlijik mogelijk in elk Fortnite, Call of...

    Nu lezen