Doorgaan naar inhoud
🚚Gratis verzending 🕘Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis 📝30 dagen niet goed, geld terug garantie
🕘Voor 21:00 besteld, morgen in huis 📝30 dagen niet goed, geld terug garantie

Review 3 in 1 USB laadkabel

Deze 3 in 1 USB laadkabel komt in een geseald doosje. De gevlochten kabel oogt sterk en heeft een lengte van 1,2 meter, de 3 uitlopers hebben een kabellengte van c.a. 17 cm. Alle stekkers zijn met een aluminium behuizing en een harde (vrij korte) trekontlasting aan de achterzijde.

Gebruik

Afhankelijk van hoe de buitenhuls met de gevlochten kabel tijdens het gebruik knikt aan de achterzijde zal bepalen hoe snel de kabel kan gaan rafelen. Tot op heden is dat niet gebeurt.

De connectoren zitten goed in de stekkers en dat zal de levensduur verbeteren. De stekkers zelf klikken goed in devices wat voor de juiste verbinding zal; zorgen. Vooral bij micro USB wil dit nog wel eens matig zijn, hier klikken ze goed vast.

De stekkers zien er net als de kabelafwerking verder goed uit. De drie kabeluitlopers zijn te bundelen met een niet te verliezen kabelbundelaarclip.

De kabelsplitter is ongeveer 10 mm dik en daarmee iets smaller dan de dikte USB A stekker. De laadcapaciteit is theoretisch maximaal 2,4 A bij de juiste capaciteit lader. In de meting kom ik tot max 2 bij de USB c zijde. De kabel is voorzien van een overlading beveiliging chip.

Ik gebruik deze kabel dagelijks tijdens het fotograferen en hij gaat standaard mee als ik op reis ga. Omdat er altijd nog veel verschillende aansluitingen op de apparatuur zit is er altijd een juiste stekker beschikbaar. Ik heb een accupack permanent in mijn rugtas.

Deze is intern verbonden met een externe USB aansluiting aan de tas. Met deze kabel op de externe aansluiting kan ik dan tijdens het wandelen of fietsen mijn telefoon, camera of ledlamp opladen. Bij de juiste capaciteit ook meerdere apparaten tegelijk. Omdat spitter pas aan het uiteinde zit is het wel handig dat de kabelclip de stekkers die niet gebruikt worden bij elkaar houdt.

De totale lengte van 1,2 meter is dan ook goed want je kan de apparaten in de hand blijven gebruiken terwijl ze laden, of je kan ze weer opbergen in je broekzak, jas of rugzak zonder het los te koppelen.

Conclusie

  • Functioneel, prima lengte
  • Sterk
  • Altijd elke aansluiting beschikbaar

Authenticiteitsverklaring

Bij Phreeze geloven we sterk in transparantie en eerlijkheid. De review die u zojuist hebt gelezen, is een authentieke klantrecensie, precies zoals we deze hebben ontvangen. Wij hebben deze review geüpload zonder enige wijziging of redactie, zodat u de echte ervaring van onze klanten met onze producten en diensten kunt lezen.

We vinden het belangrijk om alle aspecten van een klantbeoordeling te delen - zowel de positieve als de negatieve. Het helpt ons om te blijven leren en groeien, en het helpt u, onze klanten, om volledig geïnformeerd te zijn over wat u kunt verwachten.

Elke stem telt bij Phreeze, en we waarderen de tijd en moeite die onze klanten besteden aan het delen van hun eerlijke meningen. We hopen dat deze review u helpt bij het maken van uw keuze, en we kijken ernaar uit u binnenkort te mogen verwelkomen in onze webshop.

Vorig artikel Review Phreeze Powerbank 20.000 MaH
Volgend artikel Review Phreeze Oplaadbare Styluspen
  • De Phreeze Opladers

    Laad je iPhone, iPad, Samsung Telefoon/Tablet, MacBook, Chromebook, Headset, Oordopjes en meer op met de opladers van Phreeze! Maar laad je apparaten niet zomaar op, maar doe dit in een mum van tijd! Met de Phreeze Snelladers laad jij je...

    Nu lezen
  • Welke Gaming Headset is het beste?

    Voor de echte Gamers onder ons is een Gaming Headset natuurlijk ontzettend belangrijk! Je wilt natuurlijk alles om je heen kunnen horen. Met de surround sound functie maakt de Phreeze Gaming Headset dit natuurlijik mogelijk in elk Fortnite, Call of...

    Nu lezen