Doorgaan naar inhoud
🚚Gratis verzending 🕘Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis 📝30 dagen niet goed, geld terug garantie
🕘Voor 21:00 besteld, morgen in huis 📝30 dagen niet goed, geld terug garantie

Review Phreeze Powerbank 20.000 MaH

Deze krachtige powerbank van Phreeze komt in een doos samen met een korte USB-A naar Micro USB (laad)kabel. De bijna 450 gram wegende powerbank is met een hoge theoretische capaciteit van 20000. mAh. 74Wh dit is echter bij 4.2 Volt. Echter dat zal in de praktijk rond de 3,7 volt per cel zijn en dus zal de werkelijke waarde zal lager uitvallen maar dan nog is het een behoorlijke waarde. De powerbank heeft 3+1 poorten. 2 maal USB A en 1 USB C en de mico USB (in) die ik voor dit type banken nutteloos acht het laden via USB C is aan te raden.

Gebruik

De beveiligde accu kun je goed uitlezen in procenten op een display. Er is op de zijkant een vlakke aan en uit knop, mocht je deze alsnog per ongeluk bedienen dan zal hij zichzelf uitzetten na enkele seconden bij geen stroom afname.

Je kan een gemiddelde telefoon 7 tot 9 keer laden en hij is in staat tot fast charging, een tablet met USB c zal 4-7 keer volgeladen kunnen worden, een performance poweruitgang heeft hij niet een laptop laden zal dus niet gaan.

De afwerking is nagenoeg naadloos en er is een lichte structuur zodat hij niet te snel uit je handen glipt. Al met al een krachtige powerbank voor als je wat langer onderweg bent of als je device meer laadcapaciteit verwacht dan de reguliere powerbank. Houd er rekening mee dat opladen uiteraard ook geruime tijd in beslag gaat nemen.

Ik plaats hem zelf in de rugzak waarin ook een USB kabel in zit verwerkt. Ik kan zo onderweg snel een apparaat aan de lading plaatsen zonder de zware powerbank te pakken. Deze zit netjes in een binnenvak. Het buitenformaat is als een formaat van een smartphone c.a. 145x70 mm echter hij is 30 mm dik.

De lithium batterij moeten toch zeker vele malen opgeladen en ontladen kunnen worden zonder capaciteits verlies. Zorg ervoor dat je de accu nooit lang geladen laat liggen of dat je het geheel leeg wegzet om de levensduur te behouden.

Conclusie

  • Hoge capaciteit
  • Goed af te lezen
  • Voldoende poorten
  • Zwaar

Authenticiteitsverklaring

Bij Phreeze geloven we sterk in transparantie en eerlijkheid. De review die u zojuist hebt gelezen, is een authentieke klantrecensie, precies zoals we deze hebben ontvangen. Wij hebben deze review geüpload zonder enige wijziging of redactie, zodat u de echte ervaring van onze klanten met onze producten en diensten kunt lezen.

We vinden het belangrijk om alle aspecten van een klantbeoordeling te delen - zowel de positieve als de negatieve. Het helpt ons om te blijven leren en groeien, en het helpt u, onze klanten, om volledig geïnformeerd te zijn over wat u kunt verwachten.

Elke stem telt bij Phreeze, en we waarderen de tijd en moeite die onze klanten besteden aan het delen van hun eerlijke meningen. We hopen dat deze review u helpt bij het maken van uw keuze, en we kijken ernaar uit u binnenkort te mogen verwelkomen in onze webshop.

Vorig artikel Review Phreeze iPhone Oplader Kabel
Volgend artikel Review 3 in 1 USB laadkabel
  • De Phreeze Opladers

    Laad je iPhone, iPad, Samsung Telefoon/Tablet, MacBook, Chromebook, Headset, Oordopjes en meer op met de opladers van Phreeze! Maar laad je apparaten niet zomaar op, maar doe dit in een mum van tijd! Met de Phreeze Snelladers laad jij je...

    Nu lezen
  • Welke Gaming Headset is het beste?

    Voor de echte Gamers onder ons is een Gaming Headset natuurlijk ontzettend belangrijk! Je wilt natuurlijk alles om je heen kunnen horen. Met de surround sound functie maakt de Phreeze Gaming Headset dit natuurlijik mogelijk in elk Fortnite, Call of...

    Nu lezen